Berlaar heft het glas op het nieuwe jaar

Fotoreportage...

Berlaar: Het gemeentebestuur van Berlaar bood zijn inwoners een nieuwjaarsreceptie aan. Deze receptie vond plaats op het gemeenteplein voor het gemeentehuis. Bij een hapje en een drankje werden nieuwjaarswensen uitgewisseld. De Alpenhoorn vrienden zorgden voor de nodige sfeer. De straat was voor deze gelegenheid verkeersvrij gemaakt.

Burgemeester Walter Horemans bracht zijn traditionele nieuwjaarstoespraak vanop het vernieuwde balkon van het gemeentehuis. De ludieke toon was meteen gezet: de toespraak was geschreven op een papieren rol… die gewoonlijk voor andere noodzakelijke activiteiten gebruikt wordt.
Naar goede gewoonte blikte de burgemeester samen met zijn inwoners terug op het voorbije jaar. Hij gaf ook een overzicht van de investering, ten belope van 43 miljoen euro, die de volgende vijf jaar op het programma staan.
“Ladies and gentleman, this is your captain speaking. Het inchecken van vlucht 2020 is begonnen. Uw tussenlandingen zijn: geluk, gezondheid, liefde en vriendschap. De vlucht duurt 12 maanden.
Goede reis, een gelukkig Nieuwjaar en seffens Santé”, besluit burgemeester Horemans.
(MSL/Foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet