AC Lyra kondigt ‘Memorial Marieke Vervoort’ aan op nieuwjaarsreceptie

Fotoreportage...

Lier: Buiten de gebruikelijke nieuwjaarswensen en het even gebruikelijk overzicht van een succesvol 2019 en een vooruitblik op 2020, brachten voorzitter Simon Chovau en Gery Follens nog wel wat belangrijk nieuws. De opbrengst van de Kerstnatuurloop 2019 werd geschonken aan AMIKOJ. De Memorial Marieke Vervoort werd officieel aangekondigd. De nieuwe wedstrijdkledij werd voorgesteld.

Steun aan AMIKOJ
“Traditiegetrouw richtten we de Kerstnatuurloop in, in het kader van een goed doel en dat was eind 2019 alweer niet anders. Daar we steeds proberen een plaatselijke vereniging een hart onder de riem te steken, was onze keuze snel gemaakt. Als ambassadeur en ankerclub van de G-atletiek in Vlaanderen, vatten wij het plan op een deel van de opbrengst te schenken aan vzw AMIKOJ, een organisatie die een woonproject wenst op te zetten en zich bezighoudt met het verbeteren van de leefomstandigheden voor mensen met beperking. Leuk is zeker dat deze vereniging hoofdzakelijk gedragen wordt door de ouders van de G-atleten van onze eigen club.

Burgemeester Frank Boogaerts, ambassadeur van de G-Sport van de provincie Antwerpen, en schepen van sport Ivo Andries overhandigden een cheque van 1.500 euro aan AMIKOJ.

Memorial Marieke Vervoort
“We zijn fier te kunnen aankondigen dat AC Lyra het initiatief genomen heeft om onze Internationale meeting voor atleten met beperking vanaf 03-10-2020 om te dopen tot ‘Memorial Marieke Vervoort’. Ik reken dan ook op ieders aanwezigheid om er één groots atletiekfeest van te maken, zoals ons Wielemie zou gewild hebben”, kondigt Gery Follens aan.

Nieuw clubsinglet
Tot slot werd nog het nieuwe AC Lyra clubsinglet voorgesteld. (MSL/foto’s MSL-SDW)

Meer informatie over AC Lyra: www.aclyra.com

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet