Nieuwjaarsreceptie N-VA: een groot ledenfeest

Fotoreportage...

Mechelen: In een prachtig aangeklede Nekkerhal ging de nieuwjaarsreceptie van N-VA door voor meer dan 5.000 leden die vanuit gans Vlaanderen met autobussen werden aangevoerd. Het was een groot ledenfeest met als hoogtepunt, voor sommigen toch, de nieuwjaarsboodschap van voorzitter Bart De Wever. De sfeer was los en ontspannen. Er werd gepraat, gedanst, gegeten en gedronken. Alles was overvloedig aanwezig.
Na de toespraak van Bart De Wever werd de dansvloer geopend. Verrassings-dj was dit jaar Vlaams minister Matthias Diependaele. Hij koos voor Goud van Bazart, Don’t Stop Me Now van Queen, en All Stars van Martin Solveig. De feestgangers konden op de foto met de N-VA-kopstukken.

“Vanavond staan we hier samen: eensgezind, vastberaden en sterk. De grootste partij van Vlaanderen, een partij die mensen verenigt die zich blijven inzetten voor de idealen die wij delen. Van de Dorpsstraat tot de Wetstraat. Wij staan hier samen en ik sta voor u als een voorzitter die trots is op een partij die rechtop staat voor het belang van alle Vlamingen.” Met die woorden trapte voorzitter De Wever het nieuwjaarsfeest af.
 “Zeker is dat wij een partij zijn die nooit in een regering zal stappen louter voor de meerdere eer en glorie van partijtoppers die graag minister of zelfs eerste minister zouden willen worden. Zeker is ook dat wij een uitgewerkte oplossing hebben voor de democratische onbestuurbaarheid van België, daar waar anderen nu openlijk moeten toegeven dat ze die helemaal niet hebben. Zeker is eveneens dat wij geen regering kunnen aanvaarden die geen meerderheid heeft in Vlaanderen. En evenmin een regering die onvoldoende beantwoordt aan de noden van de Vlamingen.”

De volledige toespraak kan je lezen op de website van N-VA www.n-va.be/nieuws/nieuwjaarsfeest-2020-eensgezind-vastberaden-en-sterk.
(MSL/Foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet