Tennisclub ‘t SPUI drinkt op een sportief 2020 en steunt het goede doel

. Fotoreportage...

Lier: In hun clublokaal aan de stadsvesten achter het Spuihuis brachten heel wat leden een toost uit op een gezond en sportief 2020. Ze schonken een mooi bedrag , 4.015,46 euro, aan “Goed Gevoel”.

Voorzitter Johan De Koninck verwelkomde de talrijk opgekomen leden.
“Nu de nieuwe vleugel van het KTA dit jaar gebruiksklaar zal zijn en de vrijgekomen gronden deze zomer eigendom van de Stad Lier worden, maken we ook werk van een mogelijke uitbreiding van onze club: maar op de vragen "wat, waar en wanneer ?" kunnen we vooralsnog hier en nu nog geen zinnig antwoord geven. Indien alle hindernissen genomen worden, verrijst er hopelijk binnen een aanvaardbare tijdspanne, meer sportinfrastructuur op TC 't Spui: misschien terreinen voor tennis, padel, petanque of een combinatie van meerdere.”
De voorzitter kondigde ook aan dat vanaf de opening van het nieuwe tennisseizoen een 'cashless' betaalsysteem zal in gebruik genomen worden. Dit voornamelijk uit veilgheidsoverwegingen, gezien de recente inbraak.
Debby Callaert, voorzitter van het tennisbestuur gaf nog wat praktische informatie betreffende het komende tennisseizoen.
“Uit sociale bewogenheid en uit dankbaarheid jegens de Stad Lier, wil onze club ook elk jaar iets teruggeven aan de Lierse gemeenschap. We hebben meerdere goede doelen gesteund in 2019, zoals de steunactie tegen Parkinson en tegen Mucovisidose. Eén cheque moet nog overhandigd worden: ik nodig graag de delegatie van 'Goed Gevoel' uit om even hier naar voor te komen.
Zoals u weet, heeft enerzijds ons DB een aantal succesrijke activiteiten op poten gezet en anderzijds heeft Miel Maes, ter nagedachtenis van zijn moeder Lena De Peuter -stichter van 'Goed Gevoel'- een persoonlijke collecte gehouden bij zijn sportvrienden, waardoor TC 't Spui vandaag heel fier en van harte een cheque van  4.015,46 euro kan overhandigen aan Goed Gevoel”, zeg voorzitter Johan De Koninck.

De vertegenwoordiger van het Goed Gevoel dankte voor dit toch mooie bedrag. “2020 is een speciaal jaar voor het Goed Gevoel. Wij gaan verhuizen. Schepenen Annemie Goris en Marleen Vanderpoorten hebben er voor gezorgd dat wij kunnen beschikken over het Karthuizershof. Wij willen er iets speciaals van maken waar iedereen non altijd een warme maaltijd kan gebruiken aan een democratische prijs. Het wordt een gezellig en aangenaam restaurant waar iedereen welkom is.”
(MSL/foto’s MSL)

 

 

 

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet