Huldefeest AC Lyra

Fotoreportage...

Lier: Tijdens een groot clubfeest huldigde AC Lyra de verdienstelijke clubleden van dit jaar. Ook de trainers en de organiserende bestuursleden werden in de hulde betrokken.

Voorzitter Simon Chovau verwelkomde de talrijk opgekomen leden en sympathisanten.
“Vanavond worden de aanwezige atleten hier gehuldigd, en er valt in principe wel wat te huldigen of in de spotlights te zetten. Vorig jaar braken we het medaillerecord van seizoen 2011-2012. In 2012 bedroeg dit aantal 221 medailles, het seizoen voor dit jaar werden 245 medailles behaald. Veel, zeer veel, maar dit jaar deden jullie het nog beter, met 260 medailles. Ik ben nu bijna 10 jaar voorzitter, maar AC Lyra, je blijft met toch nog steeds verbazen.” Daarna gaf hij nog een overzicht van de beste prestaties.

Gery Follens verwelkomde op zijn beurt de aanwezigen. Hij stond stil bij het overlijden van Marieke Vervoort die jaren lang lid was van AC Lyra. Zij zette heel wat records, zowel nationale, Europese  als wereld records, op haar naam. “Marieke zullen we ons steeds herinneren als een atlete met een ongelooflijk doorzettingsvermogen die ondanks de pijnen die haar spierziekte veroorzaakten, haar grenzen kon verleggen als geen ander.”
Na het diner volgde nog een spetterend dansfeest. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet