Lyra-Lierse steunt vzw Tejo met 1.500 euro

Lier: Tijdens een korte plechtigheid in het Begijnhof van Lier overhandigde Eric Van Meir namens K. Lyra-Lierse een cheque van 1.500 euro aan vzw Tejo. “Voetbal is belangrijk bij K.Lyra-Lierse, maar het mag nooit het énige zijn waar alles rond draait…”
 
Tijdens de jongste thuiswedstrijd van K.Lyra-Lierse tegen Wellen werd bij de supporters geld ingezameld ten voordele van de Lierse vzw Tejo. De vzw, die haar lokalen in het Begijnhof heeft,  biedt gratis therapeutische hulp aan jongeren die het moeilijk hebben of sociaal kwetsbaar zijn.  
“Samen met Vosproperties, lid van onze Business Club en wedstrijdsponsor tegen Wellen, hielden we een wedstrijd ten voordele van vzw Tejo. Voor elke deelname hieraan gaven onze supporters een bijdrage aan de vzw. In totaal konden we  een bedrag van 1.500 euro overmaken aan de vzw, zodat zij hun werking kunnen blijven garanderen, verbeteren en uitbreiden.” 
“Voor onze club is dit een mooie manier om sociale doelen in onze stad te ondersteunen en - indien nodig - meer bekendheid te bezorgen. Het past binnen de communitywerking, waar K.Lyra-Lierse van bij haar oprichting aandacht aan besteedt. Nu de organisatie van de club gesmeerd loopt, willen we die community-werking alleen maar versterken.”  (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet