Boekerij in het Vleeshuis

Lier: Naar jaarlijkse gewoonte wordt ‘De Boekerij’ in het Vleeshuis van Lier georganiseerd.
“Is het nu de 14de of 15de  keer. We zijn de tel kwijt” horen wij bij de organisatie.
De Boekerij betekent duizenden boeken, zowel oud als nieuw, aan spotprijzen. Unieke kerstgeschenken dus. Alle genres zijn er terug te vinden: jeugd en kinderboeken, romans, thrillers, kook- en hobbyboeken, reizen, literatuur, kunstboeken, strips en nog veel meer.
Er is ook een unieke stand met echt bibliofiele uitgaven voor de fijnproevers.

De Winkel van ons Moemoe
En dan is er  nog “De winkel van ons Moemoe”. Ons Moemoe, of zoals iedereen ze kent, de onvermoeibare Suz van Boeckel . Suz heeft een stand  vol nostalgie, oude boeken en vol Liers verleden. Van deze verkoop gaat elke euro naar het goede doel. “Misschien is dit de laatste keer dat ik dit doe. De leeftijd is er en ik moet steeds meer beroep doen op andere mensen. Begrijp mij niet verkeerd , de mensen doen dat graag en ik krijg de nodige hulp op alle gebied. Toch komt er aan alles een einde”, zegt Suz.

De Boekerij gaat door in het Vleeshuis op de Grote Markt te Lier en is alle dagen geopend vanaf vrijdag 13 december tot en met zondag 22 december, ook tijdens de weekdagen, telkens van 12.00 tot 18.00 uur. Zaterdagen 14 en 21 december van 10.00 tot 18.00 uur

Je kan je verwarmen aan boeken maar je kan er ook terecht voor een drankje. (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet