Halloween bij de bootvissers

Fotoreportage...

Lier: Ook dit jaar richtten de Koninklijke Moedige Bootvissers hun Halloween rondvaarten in. Net zoals vorig jaar moest je er snel bijzijn om een plaatsje te kunnen bemachtigen. De vijfhonderd beschikbare tickets gingen op enkele uren de deur uit.
De organisatie had moeite nog tijd bespaard om er een griezelig feest van te maken. Voor het inschepen diende je langs het kerkhof te passeren. Via de griezeltunnel kon je inschepen. Aan boord van elke schuit bracht een verteller de opvarenden in de juiste stemming. Geruisloos op het water kwam je via de dronken begijnen en de witte visser naar de dodenmuur. Aan de verlaagde kade werden de opvarenden ondergedompeld in het verhaal van het Netemonster. Onder de bruggen kwam je heel wat griezels tegen. Even verder werden de boten aangevallen door de waterduivels. Hun slachtoffers dreven op het water. Tot slot kwam je nog door het galgenveld waar ettelijke lijken letterlijk in de bomen hingen.
Een geslaagd initiatief, zeker te zien aan de lachende gezichten die terug in de veilige wereld toekwamen. Een initiatief dat zeker voor herhaling vatbaar is. De organisatie denkt reeds na over Halloween 2020. (MSL/foto’s MSL-SDW-TJL)

 

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet