VOKA Café Content bij garage Deprince

Fotoreportage...

Lier: Elke vrijdag organiseert VOKA Café Content. Deze week ging dit network event door bij garage Deprince aan de Mechelsesteenweg. “Aftellen naar het weekend wordt dankzij het Voka Café nog leuker! Twee uur vol doelgericht netwerken, een pitch perfect setting en positieve synergieën.
Laat je inspireren tussen pot en pint!”, klinkt het bij de organisatoren

Claudia De Moor, voorzitter van Voka Lokaal Neteland, verwelkomde de talrijke deelnemers in de ruime toonzaal van Garage Deprince.
“Voka lokaal neteland dekt de regio Lier, Nijlen , Berlaar en Duffel. We komen met ons bestuur maandelijks samen. We bespreken de items uit die regio. We volgen via onze ambassadeurs uit die lokale regio's s de items uit die vier gemeenten op.  In Lier zitten we onder andere in de economische raad, de gecoro en mobiliteitsraad met een afvaardiging van Voka lokaal neteland. Met Voka lokaal Neteland zijn we één van de negen afdelingen binnen de kamer Voka Mechelen Kempen. Als er thema's zijn die op Vlaams of nationaal vlak moeten bekeken worden spelen we die door naar Voka Mechelen Kempe . Voor elke vraag is er binnen Voka een contactpersoon. Ik ben er, samen met mijn team, om jullie in verbinding te brengen.
Voka staat ook voor tal van opleidingen en trajecten die voor elke fase van je onderneming, klein , groot , starter, familiebedrijf of internationale speler, belangrijk en interessant kunnen zijn. Zo zijn er onder andere Bryo, Welt en Plato om er maar enkele te noemen.”
Verder gaf De Moor nog een overzicht van de dossiers die samen met de ondernemers besproken worden.
Nadien werd er nog intensief ‘genetwerkt’ bij een frisse pint of andere vochtinbrenger. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet