Huwelijksjubilarissen ontvangen op stadhuis

Fotoreportage...

Lier: Op donderdag 28 november 2019 werden elf echtparen die 60 of  65 jaar gehuwd zijn door burgemeester, Frank Boogaerts, en schepen van burgerlijke stand, Rik Pets, ontvangen op het stadhuis.
In de trouwzaal verwelkomde Burgemeester Frank Boogaerts de elf koppels die aanwezig waren in het schoonste stadhuis van Vlaanderen
 “Wanneer ik mensen in het huwelijk verbind geef ik hen drie dingen mee. Een gelukkig en geslaagd huwelijk steunt op wederzijds respect. We moeten elkaar ook een beetje vrijheid geven om dingen te doen die ieder van jullie graag doet. Elkaar steunen in goede en soms ook moeilijke tijden is dan volgens mij de derde pijler waarop een goed huwelijk gebaseerd is”, zegt de burgemeester.

Schepen van burgerlijke stand Rik Pets feliciteerde op zijn beurt de aanwezige jubilarissen. Hij gaf een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen in het trouwjaar van de jubilarissen.
Na de toespraken en de groepsfoto op de prachtige rococo wenteltrap, die dateert van 1775, werden de jubilarissen, in de ontvangstzaal, op een zittende receptie met broodjes en gebak getrakteerd.
Na dit gezellig samenzijn bood de stad hen nog een bloemetje en een pak Lierse Vlaaikes aan.
(MSL/foto’s MSL)

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet