Sint-Gummarus beste café van Vlaanderen

Fotoreportage...

Lier: Sint-Gummarus aan het Felix Timmermansplein in Lier werd door het Nieuwsblad bekroond tot het beste café van de provincie en van Vlaanderen. Meer dan 40.000 cafégangers brachten hun stem uit.
Nadat de vijf provinciale winnaars van de jaarlijkse wedstrijd ‘Het Beste Café van Vlaanderen’ waren bekendgemaakt, ging een vakjury de vijf potentiele winnaars bezoeken. Het werd een moeilijke klus. Uiteindelijk kwam Sint Gummarus uit de bus als beste café van de provincie Antwerpen en van Vlaanderen.
Dat werd uitbundig gevierd in het café dat voor de gelegenheid uitgebreid werd met een tent vooraan. Ook burgemeester Frank Boogaerts en schepen Rik Verwaest waren aanwezig op de viering.

Twee prijzen
Aan deze titel is een prijs van 1.000 euro verbonden. De project verantwoordelijke kwam zaterdag avond de prijs uitreiken. Ook Horeca Vlaanderen schonk een opleidingscheque van 1.250 euro en een energiescan ter waarde van 750 euro.
Na de officiële geplogenheden bood het nieuwsblad twee vaten aan. Bjorn liet zich niet onbetuigd en zorgde voor extra vaten om de avond te vullen. (MSL-SDW/foto’s MSL)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet