Nieuwjaarsreceptie op Grote Markt

Fotoreportage...

Lier: Traditie getrouw bood  de stad op de eerste zondag van januari de inwoners een nieuwjaarsreceptie aan op de Grote Markt. Gebakken haring, een schapekoppeke, soep, smoutebollen, diverse dranken en zeker niet te vergeten een reuze taart, alles werd gratis aangeboden. Voor de kleinsten was er een kindermolen voorzien. De muzikale omlijsting werd verzorgd door  een groep van SAMWD onder leiding van Han Flintrop.

Al even traditioneel hield burgemeester Frank Boogaerts zijn nieuwjaarstoespraak.
“Het verheugt mij dat jullie vandaag hier weer talrijk aanwezig zijn, wat bewijst dat de Lierse geest nog altijd erg speelt in onze stad.
In naam van het College van Burgemeester en Schepenen en in mijn persoonlijke naam wens ik u allen een gezond, succesvol en gelukkig 2019 en druk ik de hoop uit dat wij er samen dit jaar het beste zullen kunnen van maken”, begint de burgemeester zijn toespraak.

Verder stelde Boogaerts de schepenen voor die de stad de volgende zes jaar gaan besturen. (zie elders op Lierinbeeld)
Ook gaf hij enkele hoofdlijnen mee van het bestuursakkoord voor de komende zes jaar. (gedetailleerde beschrijving volgt op Lierinbeeld)

“Op een Nieuwjaarsfeest horen hapjes en drankjes. Die zijn er zoals gebruikelijk in overvloed aanwezig. Maar eerst zal ik weer zoals altijd de taart aansnijden zodat iedereen ook hiervan kan genieten.  Ik houd eraan alle verenigingen en handelaars te bedanken voor hun bijdrage tot dit feest.
Beste vrienden, geniet er nog van, maak er weer een gezellig Liers feestje van”, besluit de burgemeester zijn nieuwjaarstoespraak. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet