Willy Verhulsel en Maria De Kimpe zestig jaar getrouwd

Lier: Willy Verhulsel (82) en Maria De Kimpe (81) vierden hun diamanten huwelijksjubileum. Bij deze feestelijke gebeurtenis ging schepen voor bevolking Rik Pets het echtpaar feliciteren namens het Koningshuis en de Stad Lier. Het Paleis stuurde een oorkonde en felicitaties. Buiten de gelukwensen van de stad Lier bood de stad Willy en Maria centrumbons ter waarde van zestig euro.

Maria en Willy zijn beiden echte Lierenaars. Ze leerden elkaar kennen op Lisp in de toenmalige bibliotheek het Kranske .
Willy werkte zijn ganse loopbaan bij het toenmalige Bell Telephone (Alcatel-Lucent-Nokia) als inspecteur. Hij werkte onder andere mee aan het militaire Hawk project .Nadien werkte hij in de Space afdeling aan het Columbia project. Na dertig jaar dienst ging Willy op de leeftijd van vijftig jaar met prepensioen.

In zijn vele vrije tijd was hij lid van de Lierse cultuurraad en was ook gedurende vijftien jaar voorzitter van de dierenbescherming regio Lier.
Maria werkte gedurende tweeëntwintig jaar bij Willems in de Lisperstraat waar kant- en parelwerk werd gemaakt. In haar vrije tijd hield ze zich graag bezig met handwerk.
Reizen was aan hen niet besteed.
Het echtpaar heeft geen kinderen.
Nu genieten ze rustig thuis. Maria doet nog regelmatig handwerk, Willy onderhoud hun mooie tuin. Elke week week gaan ze culinair genieten in restaurant ‘Den Draaiboom’ in Lier. (MSL/Foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet