Arlecchino viert nieuwjaar

Fotoreportage...

Lier: Voorzitter Charly Vanderborre heette de aanwezigen welkom op de nieuwjaarreceptie van Toneellabo Arlecchino. Na de gebruikelijke nieuwjaarswensen gaf Charly op een ludieke wijze een  overzicht van het voorbije toneel jaar.
Zoals elk jaar steunt Arlecchino een goed doel. Dit jaar mocht ‘Stuw Lier’ 1.000 euro ontvangen.
“Stuw steunt gezinnen die hulp nodig hebben bij de opvoeding van hun kinderen van 0 tot 18 jaar. Begeleiders gaan aan huis om gezinnen te ondersteunen en pedagogische vaardigheden aan te leren. Soms is thuisbegeleiding niet voldoende en komen de kinderen na de school of tijdens de schoolvakantie naar het centrum. Er worden tal van opvoedingen en activiteiten georganiseerd. Arlecchino is ervan overtuigd dat met hun bijdrage de kinderen daadwerkelijk geholpen worden”, verduidelijkt Vandenborre.
Naast deze steun gingen enige leden van Arlicchino ook driekoningen zingen. De opbrengst van deze activiteit ging naar “Tweelicht en Zoon” die hun toneel hebben en houden in de vlammen zagen opgaan. Zij mochten het bedrag van 1.415,64 euro ontvangen.
Tot slot van zijn toespraak gaf de voorzitter nog een vooruitblik naar 2019 toe. Hij riep alle leden op om hun engagement voor de vereniging wat op te poetsen. Daarom kregen alle aanwezigen een potje ‘schoenblink’.
De avond werd afgesloten met een uitgebreid en zeer divers buffet. De hobby koks van de vereniging hadden allen hun beste beentje voorgezet. Ze hadden elk een verschillend gerecht bereid. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet