't Looks steunt sociale kruidenier Goed Gevoel

Lier: Bistro het Looks en wijkwerking ’t Looks steunen de sociale kruidenier die op woensdag 12 december volledig door het vuur vernield werd. Zij schonken driehonderd euro, de opbrengst van het kerstdiner in Bistro “t Looks.
“Op kerstavond is het restaurant gesloten. Ik kook dan een maaltijd voor de mensen van de wijk die alleen zijn, geen activiteiten hebben of niet de nodige middelen hebben om te vieren.  Bakker Siebens voorziet het dessert. Niet zo maar iedereen kan hier terecht. Tom gaat op zoek naar de mensen die het moeilijk hebben en in isolement leven. Ze kunnen komen eten voor de symbolische prijs van vijf euro. Er waren dit jaar een zestigtal deelnemers”, zegt Anja Vlaeymans, kok en zaakvoerder van café bistro het Looks.
“Het is de bedoeling die avond gewoon gezellig samen te zitten. Het is allemaal spontaan gegroeid. Drie jaar geleden kwam ik hier en we besloten om samen iets te doen voor de mensen die het moeilijk hebben in onze wijk”, zegt Tom Van Caeyzele “Tom van ’t Looks”.

Sanne Van den Eynden, coördinator Goed Gevoel en Frank Jansen, directeur van Mivas, namen het bedrag in ontvangst. ”Dit is een mooi initiatief dat in onze winkel past”, zegt Sanne
“Wij zijn nu volop op zoek naar een nieuwe locatie voor zowel voor de sociale kruidenier als voor het sociaal restaurant. We gaan er voor zorgen dat ze beiden steeds op een en dezelfde plaats zullen komen”, zegt Frank Jansen. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet