Gommaire Rits en Anne-Marie Schoenmakers vieren zestig jarig huwelijksjubileum

Lier: Gommaire Rits (81) en Anne-Marie ‘Annie’ Schoenmakers (78) vierden hun diamanten huwelijksjubileum. Gommaire en Annie zijn beiden echte Lierenaars. Ze leerden elkaar kennen in de vroegere café ’t Wit Paard aan de Berlaarsesteenweg in Lier.

Annie en Gommaire kregen twee kinderen Diane en Margot. Ze zorgden voor vier kleinkinderen, drie meisjes en een jongen. Ondertussen zijn er al twee achterkleinkinderen één meisje en één jongen. Het derde achterkleinkind is op komst en zal kortelings het levenslicht zien.
Gommaire was zijn ganse leven lasser bij Fabricom. Annie heeft enige jaren bij Pluim gewerkt. Pluim was een bedrijf waar legerkledij vervaardigd werd. Daarna zorgde ze voor het huishouden en de kinderen.
Gommaire en Annie gingen graag op reis. Zo gingen ze regelmatig naar Spanje, Italië en Tenerife. Annie gaat al wel eens mee met de kleinkinderen naar Engeland en Duitsland.
In zijn vrije tijd ging Gommaire graag biljarten café ’t Schranske ofwel ging hij met zijn buur vissen in Nederland. Annie ging met de vriendinnen wandelen en een terrasje doen.
Nu brengen ze hun tijd door met TV kijken. Gommaire is vooral geïnteresseerd in voetbal.

Ter gelegenheid van hun zestigjarig huwelijk ging Rik Pets, schepen voor bevolking, het echtpaar feliciteren namens het Koningshuis en namens de stad Lier. Van het Paleis kregen ze een oorkonde. De stad Lier schonk hen centrum bonnen voor een totale waarde van zestig euro. (MSL/foto’s MSL)

i

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet