Nieuwjaarsreceptie CD&V Berlaar

Fotoreportage....

Berlaar: Els Mombers, voorzitter van CD&V Berlaar verwelkomde de leden en sympathisanten op het nieuwjaarsontbijt van CD&V Berlaar. Zij kondigde de twee gastsprekers aan Nahima Lanjri, federaal parlementslid en Servais Verherstraeten, voorzitter van de kamerfractie.
Nahima Lanjri sprak over de realisaties van de regering. Servais Verherstraeten hield het  kort en gaf een vooruitblik op de komende gemeenteraadsverkiezingen.
Burgemeester Walter Horemans gaf een overzicht van de realisaties gedurende deze legislatuur. Hij ziet een voorzetting van de huidige coalitie wel degelijk zitten. Tot slot gaf hij nog een vooruitblik op de toekomstige projecten. “Berlaar bruist, Berlaar groeit, Berlaar is geen dorp meer”, besloot de burgemeester.
Na de toespraken kregen de helpende verenigingen van het bal van de burgemeester een cheque overhandigd. Voor de kaartenverkoop mochten de scouts 720 euro in ontvangst nemen, KLJ kreeg 1.540 euro. Voor de hulp tijden het bal kreeg de hondenclub Dakota 1.500 euro, de volleybal club ontving 800 euro. Voor de hulp bij het opruimen kreeg KLJ nog eens 800 euro.
“Voor het bal van de burgemeester hebben wij dit jaar de groep Domino uitgenodigd. Dit beloofd een volle zaal te worden”, kondigde de burgemeester nog aan. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet