21ste Nieuwjaarsontbijt Open Vld Lier – Koningshooikt                

Fotoreportage...

Lier: Open VLD Lier hield zijn nieuwjaarsontbijt in de Business Seats van K. Lierse SK. Voorzitter Tom Vanhoutte verwelkomde de aanwezige leden en bood hen namens de partij en in zijn persoonlijke naam  de beste wensen aan voor het nieuwe jaar. “Maak er vooral een mooi en boeiend jaar van, en mogen al uw wensen uitkomen.”

“De huidige legislatuur loopt op  haar einde, de verkiezingen komen er nu duidelijk aan … dat voel je, dat merk je. De spanning en zenuwachtigheid neemt toe, overal. Maar het mag geen jaar van lopende zaken worden, talrijke initiatieven staan nog op de planning.
De huidige coalitiepartners hebben in de aflopende bestuursperiode goed samengewerkt. En ja, er waren wel eens strubbelingen of discussies. Maar  goede samenwerking mag geen vrijgeleide zijn om steevast openlijk en schriftelijk kritiek te spuien op voorgaande coalities … waarbij je coalitiepartner met de toenmalige burgemeester meer dan betrokken partij was.”
Vanhoutte stelde dat de lijstvorming volop lopende is en binnenkort gefinaliseerd wordt.
Tot slot stelde hij nog dat een legislatuur van bezuiniging er terug volop moet geïnvesteerd worden.

Marleen Vanderpoorten stelde haar haar boekje “Over loerende ogen en uitdagingen voor onze stad”. “Het is geen partijprogramma maar ik hoop dat het een aanzet is voor een partijprogramma. Wij gaan met de inhoud in debat gaan met onze leden maar hopelijk ook met andere partijen. Ik wil ook aan de mensen uitleggen waar wij nu staan in Lier en welke uitdagingen zich de volgende legislatuur zullen stellen.”

Gastspreker Bart Somers, burgemeester van Mechelen, handelde in zijn toespraak over de realisaties van het Liberalisme bij ons, in België, in Europa en in de wereld. (MSL/Foto’s MSL)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet