VOKA avond in Jezuïetenkerk

Fotoreportage...

Lier: De traditionele nieuwjaarsreceptie van VOKA vond dit jaar plaats in de Jezuïetenkerk. Voorzitter Claudia De Moor sprak de honderdvijftig aanwezigen toe.

“Een nieuw jaar gaat meestal gepaard met een nieuw begin en tal van goede voornemens. De tellers worden terug op nul gezet, niets is vanzelfsprekend, er moet terug hard gewerkt worden …
Ook voor VOKA Kamer van koophandel Mechelen - Kempen wordt het een nieuw begin met één sterke kamer voor de regio Mechelen tot de Kempen. 
Om sterker te staan en u als ondernemers nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we een fusie gemaakt met onze collega kamer van Kempen. In de komende maanden zullen we daarvan ook de eerste veelbelovende vruchten kunnen plukken.  Want samen kunnen we nu eenmaal meer bereiken.”

“Na de fusie blijven de twee zetels Geel en Mechelen behouden. De nieuwe kamer telt 45 medewerkers, 2800 unieke aangesloten bedrijven uit 40 steden en gemeenten in het hele werkingsgebied. Deze bedrijven staan voor meer dan 100.000 voltijdse arbeidskrachten.
Er zijn negen lokale ondernemersnetwerken waarvan Lon Neteland reikt van Lier , Berlaar, Duffel tot Nijlen. Je mag als ondernemer in deze regio rekenen op VOKA als professionele partner voor advies, opleidingen, het leggen van nieuwe contacten en het verdedigen van jou ondernemersbelangen.”

Tot slot gaf Claudia De Moor nog een beknopt overzicht van de nieuwe projecten die op stapel staan zoals de VOKA open bedrijven dag met hotspot in Lier, de smaakwandeling Duffel  kent uitbreiding naar Lier tijden dewelke bedrijven op de Duwijck site worden bezocht, gemeente ontmoetingsdagen in Nijlen en  Berlaar, en evenementen zoals de  VOKA family business day in Lier. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet