Vrijwilligers Stad en OCMW gehuldigd

Fotoreportage...

Lier: Tijdens een receptie op het stadhuis werden de vrijwilligers van de Stad en het OCMW gehuldigd. In zijn toespraak dankte burgemeester Frank Boogaerts de 145 aanwezige vrijwilligers voor hun inzet. “Wat zouden we doen zonder de vrijwilligers?”
Ook de “Fiereliers” van afgelopen jaar werden figuurlijk in de bloemen gezet. Jan Boonen, Ludo Mariën en Marcel Thijs kregen een oorkonde voor hun bijdrage aan de leefbaarheid en de cohesie van de stad.

Burgemeester Frank Boogaerts: “Stad en OCMW willen hiermee bewijzen hoe zeer wij jullie inzet en werk voor de gemeenschap appreciëren. Wij beseffen maar al te goed dat het werk van de talloze vrijwilligers in onze huidige samenleving van het allergrootste belang is. Zonder jullie belangeloze en dagelijkse inzet voor de medemensen, voor Stad en OCMW en hun verschillende diensten, zouden we een minder goede service kunnen aanbieden, maar vooral, zou het leven er voor velen onder ons een stuk minder aangenaam uitzien.
Om deze inzet te benadrukken heeft het stadsbestuur  ook reeds drie jaar de FIERELIERS in het leven geroepen. Om de drie maanden kan de Stad een persoon, een groep van mensen of een organisatie speciaal in de bloemetjes zetten. Iedereen kan hiervoor een kandidatuur voordragen die beoordeeld wordt door een jury, rekening houdend met de doelstelling van de Fierelier, nl. een inzet voor de medemens van Lier en Koningshooikt, voor onze gemeenschap. Met deze doe ik dan ook nogmaals een oproep om geschikte kandidaten voor te dragen.” (MSL/Foto’s MSL-SDW)

 

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet