August Haccuria en Ferdinanda Wellens vieren zestigste huwelijksverjaardag 

Lier: August ‘Gust’ Haccuria (84) en Ferdinanda ‘Jacqueline’ Wellens (78) vierden hun diamanten bruiloft. Gust werd geboren in Mol, Jacqueline is afkomstig van Balen. Het verhaal van Gust en Jacqueline begon op een dansavond in Mol-Rauw. “Die avond hadden wij afgesproken aan de brug. Een probleem, wij stonden elk aan een andere brug”, zegt Jacqueline.

Gust werkte vijftien jaar als aannemer in de bouw. Ze hadden een hotel in Averbode. Eerst huurden ze Norbertus, daarna kochten ze Den Engel.
Gust en Jacqueline hebben vier kinderen Rudy, Danny, Lutgarde en Natalie. Ondertussen zijn er vier kleinkinderen, twee jongens en twee meisjes, en vier achterkleinkinderen, vier jongens.

Als het weer in Belgie minder goed wordt trekken ze voor vier maanden naar Calpe in Spanje.

In zijn vrije tijd was Gust duivenmelker. Hij zat ook gedurende tien jaar in het bestuur van de voetbalclub uit Mol-Rauw. Jacqueline ging één maal per week naar de yoga.
Nu genieten ze samen van een wandeling in Lier. Bij speciale gelegenheden gaan ze graag lekker eten.

Bij deze feestelijke gebeurtenis ging schepen voor bevolking Rik Pets het echtpaar feliciteren namens het Koningshuis en namens de stad. De stad Lier bood de jubilarissen centrumbons voor een totale waarde van zestig euro aan. (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet