Koninklijke Lierse Bootvissers zijn 85 jaar jong

Lier: Met een spetterend feest vierden de Koninklijke Lierse Bootvissers hun 85 jarig bestaan. “Als we iets doen trachten we het ook heel goed te doen”, zegt een euforische voorzitter Maurits De Smedt. De bootvissers weten heel goed hoe ze toeristen kunnen ‘vangen’ voor hun rondvaarten, maar van feesten weten ze zeker zoveel. Een ganse namiddag waren op de feestweide verschillende attractie voorzien zowel voor jong als voor minder jong.
Voor de kinderen was er een groot springkasteel voorzien en een schminkstand. De Lierse keerster beten met een geslaagd optreden de kop af. Afwisselend waren er buiten optredens van de dansgroep Scratch en de Red Hackle Pipe Band. Je kon bootje varen of een tocht met de koets maken.
Voor de hongerigen waren er foodtrucks, wafels en frietjes met alles erop en eraan.
Het avondprogramma werd ingezet met ‘Knappe Koppen’. Nadien volgden in de grote feesttent een gesmaakt optreden van Ronny Lee en Pino Baresi.
Dank zij de belangeloze en professionele inzet van de bootvissers en bevriende organisaties werd het een spetterende verjaardag. (KSL/foto’s MSL-SDW)

Fotoreportage...

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet