Folklore groep Dorna Dorului uit Roemenië ontvangen op stadhuis
Folkloristisch optreden samen met Volkskunstgroep Pallieterke in Koningshooikt

Lier – Koningshooikt: De folkloristische dansgroep Dorna Dorului werd plechtig ontvangen op het stadhuis te Lier. Burgemeester Frank Bogaerts verwelkomde Ilie Bonches, burgemeester van de stad Vatra Dornai in Roemenië, de heer Banescu zaakgelastigde van de Roemeense ambassade in Brussel, de heer Mitica Candrea voorzitter van de folklore groep Dorna Dorului en de leden van de dansgroep op het stadhuis in Lier.

“De relaties met Vatra Dornei, met uw folkloristische groep en uw land zijn inderdaad opperbest en zelfs meer dan dat; ze zijn intens en vriendschappelijk.  En bovendien, ze bestaan al lang. Inderdaad, voor de 9° maal al bezoeken jullie Lier”, zegt burgemeester Frank Boogaerts.
“Ik ben ervan overtuigd dat jullie bezoek aan Lier en Koningshooikt opnieuw een succes zal worden, zowel voor uzelf als voor de Lierenaars. Ik ben er ook van overtuigd dat de betrekkingen tussen onze steden, de betrokken verenigingen en onze landen intens en vooral vriendschappelijk zullen blijven.”

Folkloristisch optreden samen met Volkskunstgroep Pallieterke
In de grote KLJ-tent, waar de Message Party plaats vond, gaf de folkloristische dansgroep Dorna Dorului een volledig programma ten beste. Met drieëndertig dansers en danseressen, drie solisten en een live orkest brachten ze voor een volle tent een gesmaakt optreden.
Tijdens de pauze nam de folkloristische dansgroep Pallieterke uit Lier het podium over. (MSL/foto’s MSL-SDW)

Fotoreportage ontvangst...

Fotoreportage optreden...

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet