Cheque van 2.800 euro voor afdeling Oncologie van het H.-Hartziekenhuis

Lier: Dokter Anelies Troch van de afdeling oncologie mocht een cheque van 2.800 euro in ontvangst nemen van de inrichters van de Midzomernachtrun. Jo Dockx, Michel Deherdt en Ludo Andries oevrhandigden tijdens een kort plechtig
Voor de vijfde keer al organiseerde een groep vrijwilligers in samenwerking met de sportraad en sportdienst van de stad Lier, op zaterdagavond 24 juni 2017  haar jaarlijkse ‘Midzomernachtrun’. De opbrengst van deze loop werd op donderdag 31 augustus plechtig overhandigd aan de afdeling Oncologie van het H.-Hartziekenhuis in Lier.

Zoals steeds bevond het parcours zich op en rond het Netestadion in Lier. Tijdens deze ludieke aflossingsrace met groepjes van vier probeerden de deelnemers zoveel mogelijk rondjes van 1,2 km te lopen. Ook nu waren er extra rondes te verdienen. Het geheel werd omringd door animatie en wat lekkers voor de supporters. 

Er waren dit jaar 32 ploegen ingeschreven, de opbrengst bedroeg 2.800 euro. Dit bedrag werd ook nu weer integraal geschonken aan de oncologische afdeling van het Lierse ziekenhuis. "We zijn uiteraard erg blij met dit initiatief" vertelt medisch oncoloog dr. Annelies Troch. "We streven ernaar elke patiënt zo optimaal mogelijk te begeleiden en daarbij zijn alle vormen van hulp zeker welkom."

Afspraak in 2018 voor een zesde editie de Midzomernacht run. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet