Boulevard Gommaar kent matige belangstelling


 
Lier: Boulevard Gommaar ingericht door Lier Shopping vzw kende niettegenstaande het prachtige opzet maar een gematigde belangstelling. Zeker zaterdag kwam weinig volk naar het evenement. In sommige gedeelten van de deelnemende straten waren de winkels gesloten en stonden geen standen langs de straat. “Hier is nu echt niets te zien”, hoorden we van de schaarse bezoekers.

Zondag  ging het gelukkig iets beter. Dank zij de straatanimatie was er toch enige ambiance. Het Trio Bricolage bespelen allerhande nieuwe en originele muziekapparaten, ballonnenclowns Joeps en Tommykiko maakten diverse diertjes voor de kinderen,  Racebob maakte de omgeving ‘onveilig’,
Kip van Koekoe, een kip gemaakt uit meer dan 250 balonnen met steltenloper erin, is met haar 3 tot 4 meter lengte op z’n minst impressionant te noemen, Herman de vliegende pinguïn, Sarah Toestra de wandelende fee speelde viool, Steltenact Vuur, een vlammende act met twee steltenlopers,    Circus in de straten met Cirque del Fuego, de Fun Fanfare en uiteraard kunnen de enige echte Lierse Keersters niet ontbreken.
Toch waren vele winkels waren gesloten en waren er niet meer standjes dan zaterdag.
De modeshow op de Grote Markt lokte iets meer belangstellenden. Queens Fashion, Lingerie Cozette, Beng-els , Steps, CKS , Sawadi , Filou & Friends , Superette Ninette, Belle Mamzelle en Savanne Adventure Fashion toonden hun collecties in een veel te lang durende show die ‘aaneengepraat’ werd door Amarillys Temmerman.
Ook de modeshow in de Rechtestraat kende heel wat belangstelling zeker met het optreden van Pino en Ronny Lee. In de Berlarij trok Fleurdeco met zijn originele hoedenwedstrijd het meeste volk.

Aan een eventueel volgende editie  zal nog degelijk moeten gesleuteld worden. (KSL/foto’s MSL-SDW-TJL)

Fotoreportage Zaterdag...

Fotoreportage Zondag...

Fotoreportage Modeshow Grote Markt

 

Dit artikel delen op social media

Tweet