Open Coffee bij SBB Accountants en Adviseurs

Boechout, Lier: De laatste Open Coffee voor de verlofperiode ging door bij SBB Accountants en Adviseurs
Op de Provinciesteenweg in Boechout. Voor dit evenement schreven zich vijfenvijftig ondernemers in.
Een Open Coffee is een samenkomst van zelfstandige ondernemers die formeel, maar op een vriendelijke en laagdrempelige manier, willen netwerken tijdens een kop koffie.

Organisator Dave Cools verwelkomde de aanwezigen. “Maandelijks  komen we samen om in een ongedwongen sfeer kennis te maken en onze bedrijven voor te stellen. Normaal kan je in Lier, soms ook buiten Lier, terecht telkens op de tweede donderdag van de maand (uitgezonderd feestdagen). Telkens op een andere locatie wat je in de kalender kan terug vinden. Deze maand zijn wij te gast even buiten Lier bij SBB Accountants en Adviseurs”, zegt organisator Dave Cools.

Wim Hellemans kantoordirecteur SBB Boechout lichtte kort de activiteiten van SBB toe.
“SBB telt meer dan 400 medewerkers die u begeleiden vanuit 30 kantoren (29 in Vlaanderen en 1 in de Oostkantons). U kan bij ons terecht voor ondersteuning op vlak van accountancy, boekhouding en fiscaliteit. Onze specialisten geven daarnaast ook milieu- en zakelijk-juridisch advies. Al sinds de oprichting van SBB in 1971 werd resoluut gekozen voor de uitbouw van een kwalitatieve dienstverlening aan ondernemers uit alle economische sectoren. Het resultaat is dat we vandaag, na ruim 40 jaar constante groei, ruim 20.000 zelfstandige ondernemers en KMO’s, vrije beroepen, land- en tuinbouwondernemingen, vzw's, filialen van buitenlandse ondernemingen en starters begeleiden.” (MSL/foto’s MSL-SDW)

Fotoreportage...

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet