Lier Centraal stelt mooi zomerprogramma voor

Lier: Vanaf donderdag 6 juli zal het centrum van Lier, de Grote Markt, opnieuw de uitvalsbasis zijn voor een bruisende concertreeks van Lier Centraal. Op acht donderdagen zijn er acht concerten in verschillende thema's. De toegang is gratis.

“Wij krijgen een zeer positieve feedback van de bezoekers en van de horeca. Het is een prachtig concept dat op zeer professionele wijze door de vzw Vwala reeds voor de zesde maal op rij wordt inricht. We horen bij het publiek de vraag om grotere namen op de affiche te krijgen. Om dit mee te ondersteunen heeft de stad zijn bijdrage opgetrokken van 4.500 euro naar 8.000 euro”, zegt schepen Rik Verwaest.
“Elk jaar opnieuw probeert de organisatie te werken aan nog meer kwaliteit en zoeken ze naar nieuwe opportuniteiten om nog net dat ietsje meer te kunnen realiseren. En ook dit jaar zijn ze in dat opzet geslaagd, mede dankzij de extra financiële inspanningen van de stad Lier.
Ook op het vlak van veiligheid neemt de organisatie elk jaar opnieuw de nodige maatregelen en tracht in goede afstemming met de veiligheidsdiensten van de stad tot een uiterst veilig en toegankelijk evenement te komen”, zegt Kristel Van Loon van vzw Vwala.
“Maar echt belangrijk is dat Lier Centraal gratis toegankelijk blijft voor het brede publiek, met aandacht voor lokaal muzikaal talent en voor artiesten met nationale en zelfs internationale uitstraling. Elke donderdag van juli en augustus vanaf 19uur, met uitzondering van 6 juli, dan zijn we speciaal voor de kids al vanaf 14uur van de partij”, besluit Kristel Van Loon.

Een goed gevulde Lier Centraal krant valt binnenkort in je brievenbus.

Het programma

Donderdag 6 juli 2017 — Nederlandstalig — Vlaanderen Feest
Vanaf 14u: Kindernamiddag met kinderdisco Fiekes, ballonnenclown en tal van toffe animaties en attracties.
Vanaf 19u staat Frimout in het voorprogramma, gevolgd door een "Vlaanderen Feest topformule" van formaat: Kleinkunstparels met Jelle Cleymans, Della Bosiers, Barbara Dex en Lucas Van Den Eynde.

Donderdag 13 juli 2017 Salsa & Latino
Een goede zuiderse band, een dansvloer, mooi weer ... en de rest komt van zelf, zeker met Los Hermanos.

Donderdag 20 juli 2017 — Schlager
DJ & presentator Kurt Frederickx draait en praat deze schlageravond met het nodige enthousiasme aan elkaar. Maar het zijn Sam Gooris, Sergio en Luc Steeno die ongetwijfeld de show zullen stelen.

Donderdag 27 juli 2017 — Pop & Rock
De Guy Swinnen Band zal zeker in de smaak vallen.  

Donderdag 3 augustus 2017 — Covers
Een goede coverband zorgt voor sfeer en ambiance: Uncle Phil.

Donderdag 10 augustus 2017 — Sing along
Meezingen, mee dansen, mee springen, ... het kan allemaal met Domino.

Donderdag 17 augustus 2017 Vlaamse pop / folk
Een vrolijke avond zal het worden met de mannen van Katastroof.

Donderdag 24 augustus 2017 — Lier on Stage
Met veel plezier blijven we vasthouden aan "afsluiten in schoonheid" met lokaal talent op de planken. Deze keer mag MIA de kick-off nog eens verzorgen en sluiten we Lier Centraal 2017 volledig af met een portie stevige maar wel-gesmaakte rock van XZENT.

Meer informatie : www.facebook.com/liercentraal (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet