Sterkste M/V van Lier – Deathride

Lier: De Hulstse Pallieters hadden voor zaterdagnamiddag en totaal vernieuwd programma voorzien.
De eerste nieuwigheid was “Sterkste M/V en strafste team van Lier”. De kandidaten namen individueel of als ploeg deel aan verschillende ludieke kracht- en behendigheidsproeven. “Ze moeten achtereenvolgens jeanshangen, dakpantillen, autotrekken, schaapslingeren, melkstooplopen, tractorbandflippen en boomstamrollen”, zegt Robin Baetens, voorzitter van de Hulstse Pallieters.

Wat verderop stelde de 101ste Airborn divission hun oude voertuigen en artillerie ten toon. Langs de andere zijde van het terrein had de Vriendenkring Para-Commando Nijlen een klimtoren en deathride opgesteld.

Na een afmattende wedstrijd, die in tijd uitliep, werden de winnaars bekend gemaakt.
Bij de ploegen was Tim Building de sterkste, gevolgd door KLJ en De Blachkes. Sterkste man werd Jen Van Heukelom, tweede was Emiel Flebus, derde Yannick Hermans. Bij de vrouwen werd Katrien Van Het Hof gelauwerd, Charlotte Lauwers en Sofie Vervliet deelden de tweede plaats.

Bij de prijsuitreiking werd een veel gestelde vraag beantwoord. Dragen “Highlanders” een onderbroek onder hun rok? Het antwoord vindt je in de fotoreeks. Veel zoekgenot! (MSL/foto’s KSL)

Fotoreportage sterkste man / vrouw

Fotoreportage death ride...

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet