Zomer van Balder zorgt voor zesmaal feest op dorpsplein

Berlaar: Van woensdag 12 juli tot woensdag 16 augustus vindt elke woensdag de negende editie van de Zomer van Balder, traditie getrouw, plaats op het Dorpsplein in Berlaar. Dit jaar wist de organisatie opnieuw een aantrekkelijk programma samen te stellen.

“Op 12 juli beginnen we met de 11 juli viering van de gemeente met als gasten JackoBond brengt Marva en Hans De Booij en oud inwoner van Berlaar. Een totaal Nederlandstalig programma. Op 19 juli hebben we een lokale DJ dag. Dit is in feite nieuw op de zomer van Balder. We hebben de populairste DJ’s uitgenodigd die op de chiro en scouts fuiven spelen. Dat zijn dan DJ Hertje, DJ Henkie en DJ Dravebrown. Dit is een avond echt naar de jeugd gericht. Op 26 juli brengen we het iets meer stevig rockwerk met Tambué, een groep met eigen nummers en de tribute band van AC-DC ‘Iese Daase’. Op 2 augustus hebben we het concept Chique on Stage met Sylvie De Bie van Silver, DJ Wout, ook van Silver, DJ Milano en Emillion. Verder is er live drum door Hanson Force, een combinatie van live muziek en DJ. Op 9 augustus is er Berlaarse dag, in feite een dag van Berlaar Heikant. Rony Lee treedt op met een echte live band en de Nuttelozen van de Nacht die twee jaar geleden hun afscheid vierden op de Zomer van Balder, maar nu met een beperkte comeback bezig zijn. Op 16 augustus zijn we aan de laatste programmatie toe, ondertussen al een traditie geworden, ‘Blues in Bruges’. Het zijn de beste blues muzikanten van het gelijknamige festival in Brugge die we samen brengen in een eenmalige gelegenheidsband. Onze special guest zal later bekend gemaakt worden.
De toegang is zoals altijd gratis. Er zijn eetstandjes voorzien en drank aan democratische prijzen. Voor de kinderen hebben wij springkastelen voorzien”, legt organisator Gert Put uit.

Restaurant
Op 2 augustus start het restaurant. Dit jaar zijn er drie restaurantdagen in augustus. Op 2 augustus verzorgd het Prinsenhof een luxe BBQ verzorgen. Op 9 augustus zijn het mosselen met fritten en op 16 augustus verzorgd ‘Kok Jan’ een luxe diner. Inschrijven vooraf via de website www.dezomervanbalder.be. (MSL-SDW/foto’s MSL)

 

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet