Lier huldigt sportkampioenen

Lier: Tijdens de Nacht van de Sport huldigde Lier zijn sportkampioenen. Jo Docx, voorzitter van de sportraad verwelkomde de bezoekers. Schepen voor sport Ivo Andries onderstreepte het belang van sport in onze samenleving.
De Sportpersprijs ging dit jaar naar Florent Govaerts voorzitter van de Koninklijke Judoclub Lier. Nadien werden de kampioenen in de verschillende categorieën gehuldigd. De provinciale, de Vlaamse, de Belgische en de Olympische kampioenen mochten een trofee in ontvangst nemen. Ook de vrijwilligers vielen in de prijzen. Ploeg van het jaar werden de miniemen 1 U 6 van GUCO Lier. Jongere van het jaar werd Femke Verschoren van AC Lyra. Sportfiguur van het jaar werd Michael Somers van AC Lyra.
Het ganse gebeuren werd opgevrolijkt door de optredens van de dansgroep Rince Campinia, dansstudio Wagner, een dansgroep van SAMWD en een schitterende en kleurrijke buikdans van de groep Scratch.
De Nacht van de Sport werd afgesloten met een receptie die muzikaal opgeluisterd werd door het jazz ensemble van SAMWD inder leiding van Han Flintrop. (MSL/foto’s MSL)

Fotoreportage...

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet