Madeline De Stoffenmadam is Vriendelijkste Handelaar

Antwerpen-Lier: Op vrijdag 24 maart werden in Huis De Colvenier in Antwerpen de vriendelijkste handelaars van: Brasschaat, Deurne, Edegem, Essen, Grobbendonk, Herenthout, Kalmthout, Kapellen, Lier, Merksem, Mortsel, Ranst, Stabroek, Wommelgem en Zandhoven bekend gemaakt en gehuldigd. De Vriendelijkste handelaar is een realisatie van de Handelsgids.

Hoe werd de Vriendelijkste handelaar van een gemeente 2016 gekozen?
Tijdens de Lente- en eindejaar actie van Handelsgids zijn er meer dan 7 miljoen lotjes uitgedeeld. Telkens een klant van een KMO meedeed met één van deze acties werd aan hen gevraagd ook een quotering te geven voor de klantvriendelijkheid van de bezochte zaak.  In Vlaanderen hebben meer dan 4.520 handelaars aan deze actie deelgenomen.

Voor Lier leverde dit volgende resultaat op.
De vriendelijkste handelaar is volgens de Handelsgids Madeline De Stoffenmadam. De tweede plaats ging naar Lingerie Gigi. Derde werd Lingerie De Klok.

De vriendelijkste handelaars van 2016 ontvingen een Award dat hij of zij in hun zaak kan tentoonstellen. Verder kregen de winnaars 500 euro aan extra reclamebudget  op www.handelsgids.be, de tweede plaats kreeg 300 euro en de derde plaats kreeg 200 euro. (MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet