Fiesta Europa komt terug naar Lier

Lier: Van vrijdag 31 maart tot en met zondag 2 april strijkt een bond gezelschap van internationale marktkramers neer op de parking aan de Gasthuisvest.

Van zodra de lente in het land is, komen de internationale marktkramers vanuit alle hoeken van Europa richting Vlaanderen afgezakt. Lier is dit jaar hun eerste gaststad. Er zullen meer deelnemers aanwezig zijn dan ooit tevoren. Meer dan 40 marktkramers uit een 12-tal verschillende landen. Ze brengen hun lekkerste streekproducten en specialiteiten met zich mee zoals kazen, worsten, zoetigheden, lederwaren, sieraden, mineralen, koffie, olijven, elandpelzen, tal van leuke cadeaus en nog véél meer. Je kan er ook genieten van heerlijk ter plaatse bereidde gerechten zoals Duitse grill-gerechten, Italiaanse pizza's, Spaanse paella of veel ander lekkers. Uiteraard met een gepast glaasje wijn, een Portugese cocktail, een heerlijke Belgisch pint of een warm tasje koffie.
 
Voor nog meer vakantiegevoel zorgen de fantastische muzikanten die mee reizen in het kielzog van de internationale marktkramers. Zij zorgen dagelijks voor sfeervolle livemuziek. Aan de kleine levensgenieters wordt ook gedacht we bouwen een leuk kinderdorp op met enkele springkastelen en speelzone ’s.

Openingsuren
Vrijdag 31 maart vanaf 12u t.e.m minimum 20u
zaterdag 1 april vanaf 10u t.e.m minimum 20u
zondag 2 april vanaf 10u t.e.m minimum 19u

Meer informatie: www.fiestaeuropa.eu  (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet