Gustaaf Ceulemans en Lucienne Van Loock vieren briljant

Lier: Op zaterdag 15 april 2017 was het echtpaar Gustaaf Ceulemans (85) en Lucienne Van Loock (86) 65 jaar getrouwd. Bij deze gelegenheid ging Rik Pets, schepen van burgerlijke stand, het echtpaar feliciteren in naam van de stad en het Koningshuis.
Gustaaf en Lucienne leerden elkaar kennen op de kermis in Koningshooikt.
Ze hebben één dochter Marleen. Ondertussen is er één kleindochter Annelies en twee achterkleinkinderen Jarne en Linde.
Gustaaf werkte een korte periode bij Bell Telephone (nu Alcatel Lucent). Daarna werd hij vertegenwoordiger voor RVS (Rotterdam Verzekeringen Sociëteiten). Nadien werkte hij tot 1991 bij Van Hool in Koningshooikt, eerst als directiechauffeur daarna als bedrijfsfotograaf. De laatste vijftien jaar van zijn beroepsloopbaan was hij er verantwoordelijk voor het afleveren van de wagens.
Lucienne begon haar loopbaan als bediende bij het voedingsbedrijf Van Uytsel. Daarna werkte ze bij Willems, een zaak in kant- en parelwerk, in de Lisperstraat. Zo sloot haar actieve beroepscarrière af, samen met haar echtgenoot, bij van Hool op de aankoopdienst.
Gustaaf en Lucienne gingen vaak op reis. Niet alleen bezochten ze verschillende Europese landen maar ook Thailand en Senegal stonden op hun programma. De laatste jaren gingen ze meermaals naar Turkije.
De grote hobby van Gustaaf was fotografie. Hij was jaren lid van fotoclub Pallieter. Lucienne hield zich vooral bezig met handwerk, puzzelen en film kijken.
Nu doen ze het wat rustiger aan. Ze gaan graag lekker eten en genieten van een goed glaasje wijn. Zaterdag voormiddag kan je hen terug vinden in stadsherberg Den Eycken Boom waar ze genieten van allerhande lekkers… (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet