Bubble Soccer,  Arrow Tag en Giant Pool - nieuwe teambuildingactiviteiten

Lier: Na de introductie van Stand Up Paddle en City Soccer in 2016, brengt de organisatie Ontpop dit jaar nieuwe uitdagende teambuildingactiviteiten naar Lier.
Bij bubble soccer,  arrow tag en giant pool worden de deelnemers in twee teams ingedeeld die elkaar op een ludieke manier bekampen.

Bubble Soccer
Bij Bubble Soccer kruipen de spelers in een grote opblaasbal en spelen zo een partijtje voetbal. De spelregels komen grotendeels overeen met het reguliere voetbalspel, maar hier mag je de tegenstander ook omver beuken.
Het spel duurt minimum één uur. Er wordt gespeeld met minimum 6 en maximum 16 deelnemers. Je dient één week van te voren te reserveren. Kostprijs vanaf 20 euro per persoon.

Foto's...

Arrow Tag
Arrow Tag is een mix tussen boogschieten en paintball, maar zonder verf. De pijlen zijn speciale veiligheidspijlen waarvan de punt vervangen is door rubber. In team bepaal je een strategie en probeer je de tegenstanders uit het veld te schieten.
Het spel duurt ongeveer één uur. Er wordt gespeeld met minimum 8 en maximum 32 deelnemers. Je dient één week van te voren te reserveren. Kostprijs vanaf 20 euro per persoon.

Foto's...

Giant Pool
Giant Pool is een combinatie van voetbal en poolbiljart. Op een buitenmaatse pooltafel speel je biljart met de voeten.
Het spel duurt ongeveer één uur. Er wordt gespeeld met minimum 2 en maximum 20 deelnemers. Je dient één week van te voren te reserveren. Kostprijs vanaf 20 euro per persoon.

Foto's...

Het aanbod wordt verder uitgebreid met het stadsspel Ontpop in the City, Dinner Games en Virtual Reality. Met deze nieuwe activiteitenreeks wil Ontpop inspelen op de hedendaagse trends van verrassende teambuildingarrangementen op maat, waarbij plezier maken centraal staat. De opdrachten staan los van de dagelijkse werksituatie en laten de deelnemers toe om een nieuwe rol op te nemen. Teambuilding is een belangrijke factor in het creëren van een positieve werksfeer.
Vanaf nu zijn al deze activiteiten opgenomen in het permanent aanbod voor groepen.

Meer informatie: www.city-soccer.be en www.visitlier.be (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet