José Geerts en Bert Ielegems winnen Lierse Paasactie

Lier: Tussen 1 en 15 april 2017 richtte Lier Shopping, in samenwerking met de stad Lier, voor de eerste maal een Paasactie in. Bij aankoop van 15 euro in de deelnemende handelszaken kreeg je een krasbiljet. Er waren meer dan 10.000 prijzen te winnen. De hoofdprijs was een waardebon van 1.000 euro voor een citytrip geschonken door De Reisspecialist.

José Geerts en Bert Ielegems uit Kontich kregen het winnende biljet bij een aankoop bij Oil and Vinegar op de Grote Markt. Ze mochten hun prijs in ontvangst nemen bij De Reisspecialist in de Antwerpsestraat. In het bijzijn van burgemeester Frank Boogaerts, schepen voor lokale economie Lucien Herijgers en voorzitter van Lier Shopping Jos Tobback overhandigden Annick Nauwelaerts van Optiek Nauwelaerts en Charlotte Cooymans van Lingerie Cozette, beiden van Lier Shoping,  de symbolisch cheque van 1.000 euro aan de gelukkige winnaars.

“Dit is de eerste actie die we voeren sinds de eenmaking van de Lierse handelsverenigingen. De bedoeling was de klant zoveel mogelijk binding te geven met de handelaars in de Lierse binnenstad.  We hebben 10.000 krasloten laten drukken. Aan elk krasbiljet was een prijs verbonden. De actie was een zodanig succes dat deze zeker volgend jaar zal herhaald worden”, zegt Jos Tobback, voorzitter van Lier Shopping. “Deze actie kadert ook in het plan om ook mensen van buiten Lier in onze stad te verwelkomen”, zegt Lucien Herijgers, schepen voor lokale economie.
“Dat de 10.000 biljetten in en minimum van tijd de deur uit waren bewijst dat Lier nog aantrekkingskracht heeft voor de ‘shoppers’. Wij doen ons uiterste best om de activiteiten van onze kleinhandel in het centrum zoveel mogelijk op te krikken op alle mogelijke manieren. Ondertussen hebben wij al 19 nieuwe handelszaken bij in Lier. Dit wijst op een gunstige evolutie van de kleinhandel in onze binnenstad”, besluit burgemeester Frank Boogaerts. (MSL/ foto’s KSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet