Twintigste bloemenmarkt in Lier

Lier: Op zondag zeven mei richtte de Koninklijke Maatschappij voor Tuin - en Landbouw Lier haar twintigste bloemenmarkt in op de Grote Markt van Lier.
Tweeëntwintig  handelaars boden een grote variëteit bloemen en planten aan. Bloembollen, één jarige perk- terras en balkonplanten,  geraniums, vaste tuinplanten,  tuindecoratie, tuinbeelden,  betonnen beelden,  houten tonnen met waterpartijen, het betere snoeigerief, kruiden, fruitplanten, rozenstruiken, klimplanten, sempervivum en buxus kon je bij de diverse handelaars kopen.
“Deze feest editie mogen wij als een groot succes bestempelen. Wij kenden een record aantal bezoeker. De standhouders vertellen mij dat de verkoop heel goed was. Voor volgend jaar heb ik al aanvragen van nieuwe standhouders”, zegt Rudy Verhulsel, penningmeester van de  Koninklijke Maatschappij voor Tuin - en Landbouw Lier

De Koninklijke Maatschappij  Tuin - en Landbouw Lier is een van de oudste verenigingen van Lier met een aanzienlijk aantal leden. Ze werd in 1861 gesticht door de notabelen van Lier. (KSL/foto’s MSL, TJO)

Fotoreportage 1...

Fotoreportage 2...

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet