Open Coffee in Mercedes garage Lier

Lier: De tweede donderdag van mei ging de Open Coffee door in de Mercedes garage Swinnen in Lier. “Maandelijks  komen we samen om in een ongedwongen sfeer kennis te maken en onze bedrijven voor te stellen. Normaal kan je in Lier terecht telkens op de tweede donderdag van de maand (uitgezonderd feestdagen). Telkens op een andere locatie wat je in de kalender kan terug vinden. Deze maand zijn wij te gast bij de Mercedes garage Swinnen aan de Mallekotstraat in Lier”, zegt organisator Dave Cools.
Een zeventigtal ondernemers woonden dit event bij.
Op haar beurt heette Nancy Schits, gastvrouw en zaakvoerder van de  garage, de aanwezige ondernemers welkom. “Onze bestaat ondertussen al zestig jaar. In 1956 werd het bedrijf opgericht door August Swinnen en was gevestigd op de Berlaarsesteenweg. Later hebben de twee zonen, Walter en Alfons, de zaak verder gezet. Zij besloten de vestiging te verplaatsen naar de Mallekotstraat waar meer ruimte was voorexpansie. Toen de gebroeders Swinnen in 2004 met pensioen gingen werd het bedrijf overgenomen door Luc Andries. Dat jaar werd de toonzaal vergroot van 200m² naar 500m². In 2014 werd het bedrijf volledig gerenoveerd en werd een nieuwe toonzaal van 2.000m² gebouwd”, legt zaakvoerder Nancy Schits nog uit.

Een Open Coffee is een samenkomst van zelfstandige ondernemers die formeel, maar op een vriendelijke en laagdrempelige manier, willen netwerken tijdens een kop koffie.
(MSL/foto’s MSL - SDW)
Meer informatie: www.open-coffees.be

Fotoreportage....

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet