Tuindagen van Beervelde trekken massa volk

Beervelde: De afgelopen tuindagen in het kasteeldomein Park van Beervelde lokten heel wat bezoekers. Ook gezien het mooie weer kon je over de koppen lopen. Het thema van het evenement was dit jaar ‘Vlinders’.

Voor liefhebbers van tuinbeurzen is ‘Beervelde’ een begrip geworden. Langs de dreven van een van de mooiste privédomeinen van het land bieden meer dan 230 zorgvuldig geselecteerde deelnemers een selectie van het beste wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is. De combinatie met decoratie, antiek, ambachten, kinderanimatie en culinaire hoogstandjes zorgen voor een harmonieuze totaalbeleving.
Meer dan een tuinsalon, een bloemenmarkt of een plantenbeurs, Beervelde is vooral een feest van de tuin, een atmosfeer, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.
Het park is een prachtig grafelijk kasteeldomein dat het hele jaar door wordt onderhouden om tweemaal per jaar het exclusieve kader te zijn waarin tuinliefhebbers, met een uitgelezen keuze van kwekers en andere exposanten, in contact kunnen komen.
Voor veel van deze exposanten is niet alleen verkopen belangrijk. Het zijn meestal gepassioneerde kwekers of liefhebbers, kunstenaars of ambachtslieden voor wie het menselijk contact minstens even belangrijk is als het verkopen.
Voor de bezoeker is Beervelde vooral een gelegenheid om de dag door te brengen op een prettige manier: wandelend met vrienden, op ontdekking in open lucht, midden in de natuur, genietend van mooie dingen…
In Beervelde zijn de exposanten zo goed in het landschap geïntegreerd, dat een bezoek aan de Tuindagen een beetje lijkt op het bezoeken van een prachtige tuin waar het toegelaten is de om mooiste planten mee te nemen…. (MSL/foto’s MSL)

Fotoreportage...

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet