Clouseau laat sportpaleis dansen
Bijkomend concert op op vrijdag 6 januari 2017

Merksem: Met “Clouseau Danst” zetten Kris en Koen Wauters het Sportpaleis op zijn kop. Een schitterend repertorium met oude en nieuwe nummers ondersteund door een fantastische lichtshow brachten de meer dan 17.500 fans moeiteloos in beweging.

Tijdens en sprankelende show brachten Koen en Kris zo maar even 35 nummers. Met ‘Droomscenario’, ‘Geluk’ en  ‘Zin om te Bewegen’ begon een indrukwekkende show zowel op muzikaal als op visueel gebied. Ook oudere nummers zoals ‘Voorbij’, ‘Cara Lucia’, ‘Hier Bij Jou’ en hun allereerste single ‘Brandweer’, in een springerige ska-versie deden het goed. Koen begaf zich bij verschillende nummers tussen het publiek.
Een opvallend moment tijdens de show gisteravond. Tijdens het nummer ‘Hier bij Jou’, vroeg Koen Wauters plotseling aan het publiek: "Waar is m'n vrouw?" Koen vond zijn Valerie uiteindelijk en gaf haar een uitzinnige kus.
Toen kondigde Koen Wauters zijn verrassingsgast aan. “Bij de opnames van Liefde voor Muziek in Mallorca, een programma dat in het voorjaar op VTM te, klikte het zo goed met Gers Pardoel dat ik vroeg dat een paar songs in onze show wou brengen”. De Nederlandse rapper bracht twee van zijn bekendste nummers ‘Bagagedrager’ en ‘Louise’ die luidkeels door het enthousiaste publiek luidkeels werden meegezongen. Bij de volgende nummers werd gebruik gemaakt van de drie catwalks in de zaal. De immens grote video-wall en de bewegen blokken ervoor zorgden steeds voor een aangepast indrukwekkend visueel effect. Het eerste deel werd passend afgesloten met ‘Geef het Op’.
Tijdens het tweede gedeelte kwam de zaal helemaal los. Met het nummer ‘Dansen’ liet Koen duidelijk zien dat de danslessen vruchten afwierpen.
Aan technische hoogstandjes was er geen gebrek. Bij ‘Bij Altijd heb ik je Lief’ ging de catwalk omhoog en maakte een cirkel van 360 graden, zodat iedereen Koen even van dichtbij kon zien. De lichtende polsbandjes waren impressionant. Dank zei de moderne technologie werden de kleuren gestuurd vanuit de regie.
Bij het nummer ‘Oogcontact’, hielden de broers Wauters zowaar een dancebattle op de tonen van U Can’t Touch This en Everybody Dance Now. Met ‘Vonken en Vuur’, ‘De Tegenpartij’ en met ‘En Dans’ steeg de ambiance ten top.
De show werd afgesloten met drie bisnummers. De meezingers ‘Anne’ en ‘Daar gaat ze’ sloten de show af. Ambiance van het begin tot het einde. Zeker een van de beste shows die Koen en Kris brachten.

Extra show op vrijdag 6 januari

Na de unaniem lovende reacties van pers en publiek op Clouseau Danst, de dertiende Clouseau-concertreeks in het Sportpaleis, nodigen Koen en Kris Wauters een vierde keer uit ten dans in de grootste zaal van het land. Er komt een extra show op vrijdag 6 januari! Voor dit vierde concert kwamen op een paar dagen tijd al meer dan 6.000 aanvragen op de wachtlijst binnen.

Wat een ongelofelijk feest beleefden Koen en Kris vorige vrijdag 9 en zaterdag 10 december toen ze met Clouseau Danst het Sportpaleis andermaal op z’n kop zetten. De reacties van het publiek waren zo overweldigend en hartverwarmend dat meteen al aan een extra show werd gedacht. Met een stroom van inschrijvingen op de wachtlijst werd de beslissing heel snel genomen. “Deze show voelt zo goed dat we hem wel twintig keer zouden willen spelen”, lieten Koen en Kris eerder al noteren. Daarom zetten ze ook op vrijdag 6 januari hun beste beentje voor om met hun fans te dansen in het Sportpaleis! (MSL/foto’s MSL)

Tickets voor deze schitterende show: www.teleticketservice.com en www.sportpaleis.be

Play list

Deel 1

Droomscenario
Geluk
Zin Om Te Bewegen
Proefcontract
Nobelprijs
Keer Op Keer
Voorbij
Cara Lucia
Hier Bij Jou
Bagagedrager met Gers Pardoel
Louise met Gers Pardoel
Laatste Keer
Ik Jij Hij Of Zij
Lustobject
Zij Is Van Mij
Geef Het Op

Deel 2

Honger
Dansen
Altijd Heb Ik Je Lief
Gek Op Jou
Play Video
Adem
Vogel Voor De Kat
Shaken en Grooven
De Perfectie
Vanbinnen
Domino
Oh ja
Oogcontact
Vonken & Vuur
De Tegenpartij
En Dans

Bis nummers

Tijd Om Te Leven
Anne
Daar Gaat Ze

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet