City Golf breidt zijn aanbod uit en lanceert Culi Golf

Lier: City Golf, de ludieke variant van het golfspel, neemt de deelnemers mee door het historische centrum. Na de succesvolle klassieke stadsgolf, City Beer Golf, Picknick City Golf en Beer City Golf Chocolate Pairing, volgt nu de introductie van twee extra varianten. “De nieuwe Culi Golf combineert het partijtje stadsgolf met culinair genieten van proevertjes onderweg. Met de Culi Golf spelen we in op de hedendaagse trends op culinair vlak, waarbij streekgerechten en – producten de hoofdrol spelen”, zegt organisator Vincent Hellemans.
Culi Golf bestaan in twee varianten Culi Golf Pallieter en Culi Golf Sweet Chocolate.

“Tijdens het Pallieter-parcours spelen de golfers zes holes en proeven specialiteiten op vier locaties in het centrum. Een kaasplankje met ambachtelijke kaas bij Harvey & Hayes. Bij bakker Hendrickx wordt het Liers Vlaaike geproefd. In de Snoepdoos worden de deelnemers getrakteerd op een lekkere Lierse praline. Tot slot wordt in café In de Gloria een Strooien Hoed, het Lierse bier van Bierke Plezierke, gedronken”, legt Hellemans verder uit.
Culi Golf Palieter duurt ongeveer drie uur en kan gespeeld worden met minimum tien personen van dinsdag tot zondag. Je dient wel één week van te voren te reserveren. Kostprijs 26,50 euro per persoon alles inbegrepen. Deze formule kan aangevuld worden met een kop soep in Ta Soupe

“De Culi Golf –  Sweet Chocolate werd speciaal in het leven geroepen voor jonge, hippe vrouwen! De tour met zes holes start op de Grote Markt en leidt  de deelnemers naar drie leuke Lierse zaken waar ze genieten van lekkere chocoladebereidingen. In Koffiebar Feliks kan je proeven van  Smartie Pants, een warme chocolademelk met witte of pure chocolade afgewerkt met slagroom en smarties. Bij Barraf proeven de deelnemers een variëteit aan cupcakes. Bij Brood en Bloemen presenteert men een chocoladefondue met stukjes fruit en ambachtelijke chocolade.”
Culi Golf Sweet Chocolate duurt ongeveer drie uur en kan gespeeld worden met minimum tien personen van dinsdag tot zondag. Je dient wel één week van te voren te reserveren. Kostprijs 28,50 euro per persoon alles inbegrepen.

Troeven van de diverse City Golf-themawandelingen
“Golfervaring is niet nodig: bij de start geeft een coach geeft een korte golfinitiatie. Hij begeleidt de spelers tijdens heel de activiteit. De diverse ludieke formules zijn erg in trek als teambuildingactiviteit, vrijgezellenevent, familiereünie en clubuitstap. Het zijn evenwichtige combinaties tussen sport en spel in een historisch decor, aangevuld met lekker eten en/of drinken. Pret verzekerd”, besluit organisator Vincent Hellemans. (SDW/foto’s SDW)

Meer informatie en reservatie www.culigolf.be en hello@culigolf.be

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet