Jozef Roosendael en Helena Heremans vieren diamant

Lier: Jozef (Fons) Roosendael (80) en Helena (Lena) Heremans (80) vierden op 24 december 2016 hun diamanten bruiloft. Bij deze heugelijke gebeurtenis ging schepen voor bevolking Rik Pets hen feliciteren namens het Koningshuis en de Stad Lier. Buiten een oorkonde van het Paleis bood de Stad Lier de jubilarissen centrumbons, voor een totale waarde van zestig euro, aan.
Fons is afkomstig van Booischot, Lena van Begijnendijk. Ze leerden elkaar kennen op een kermis bal in Baal. Samen hebben ze twee kinderen: Marc (59) en Viviane (52). Ondertussen zijn er vier kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.
Fons werkte tot zijn 42ste in de bouw als metser. Nadien werkte hij nog zeven jaar bij Duracel in Aarschot. “Daar stond ik altijd met de nacht”, zegt Fons. Toen Fons vijftig was ging hij verplicht met prepensioen. Lena werkte lang als dienster in verschillende baancafés.
Fons en Lena gingen niet dikwijls op reis. Fons blijft liever thuis. Ze hebben samen wel enige hobby’s. Hun week wordt gevuld met dansen, kaarten en vissen. “In de zomer gaan we meer vissen, in de winter gaan we meer kaarten”, besluit Fons. (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet