NEOS Lier blaast vijfentwintig kaarsjes uit

Lier: NEOS Lier bestaat vijfentwintig jaar. Het jubeljaar werd, in aanwezigheid van algemeen voorzitter Chris De Saveur en algemeen directeur Martin De Looze, ingezet met een feestelijk moment in zaal Vredeberg te Lier. De muzikale omlijsting werd verzorgd door ‘Tralalie’.
Voorzitter Rita Van Den Bulck gaf, voor de talrijk opgekomen aanwezigen, een korte geschiedenis van de vereniging.

“In januari 1992 ging CRM (Club van Rustende Middengroepen) in Lier van start ging. CRM is ontstaan uit het toenmalige NCMV (nu UNIZO) en CMBV (nu MARKANT). Dertien jaar later, in 2005, werd de benaming CRM aangepast naar NEOS, Netwerk voor Ondernemende Senioren.”
“Mede door de vrijwillige inzet, gedurende de voorbije 25 jaar, van een groep enthousiaste bestuursleden en gesteund door honderden  trouwe leden,  kon Neos Lier uitgroeien tot een club die nu 214 leden telt. De leeftijd van onze leden ligt tussen de 53 en 93 jaar. Qua instroom was 2016 een topjaar. We schreven maar liefst 32 nieuwe leden in.”
“We leven in een snel veranderende samenleving . Het vrijwilligerswerk is complexer geworden. De senioren van nu zijn niet meer de senioren van 25 jaar geleden. Ze hebben andere verwachtingen, zijn actiever en willen niks missen. Als vereniging moeten wij daar rekening mee houden. Toekomstgericht en innoverend.”

Feestjaar
“Buiten onze gewone activiteiten, die je terug kan vinden op onze website, hebben wij dit jaar nog iets speciaals in petto. Ons ledenfeest in het Hof van Aragon wordt vervangen door een daguitstap met de boot. In december zal ons kerstfeest het jaar op een feestelijke manier afsluiten.” 

Na de toespraken genoten de aanwezigen van een feestelijke vriendschapsreceptie.

Meer informatie: www.neosvzw.be/page?page=lier    (SDW/foto’s SDW)

Fotoreportage...

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet