Nieuwjaarsreceptie Wijkhuis Zevenbergen

Lier: In een overvol wijkhuis hield het wijkcomité Zevenbergen zijn nieuwjaarsreceptie. Bij een hapje en een drankje genoten de buurtbewoners van dit gezellig ontmoetingsmoment. Bestuurslid Didier Vanderghote verwelkomde de talrijke aanwezigen.

“Het bestuur wijkcomité Zevenbergen kijkt tevreden terug naar afgelopen jaar. Het aantal gezinnen dat aangesloten is bij het wijkcomité stijgt elk jaar nog lichtjes. Nog belangrijker is dat jullie deelnemen aan onze activiteiten en zo elkaar ontmoeten en beter leren kennen. Afgelopen jaar vonden een 15 tal activiteiten plaats, meestal met een zeer mooie opkomst.
De belangrijkste activiteiten waren: onze Nieuwjaarsreceptie, de voorjaarsbrunch, de burendag, de infoavond over onze BIN, de Barbecue, de Garage Sales, de Quizavond, de Halloweenwandeling, het bezoek aan de nieuwe moskee op de Donk. Vele van deze activiteiten zullen we dit jaar herhalen. Nieuw is onze natuurwandeling die we samen met natuurpunt inrichten.”
Verder lichtte Vanderghote het succes van het BIN Zevenbergen toe. “Het wijkcomité is of kan ook gesprekspartner zijn van de stad Lier om zaken aan te kaarten bij de stad of omgekeerd zo de stad zaken wilt aanpassen en onze mening wenst te kennen. Eén van de zaken waar we dit jaar regelmatig aanklopten bij het stadsbestuur waren de overvolle vuilbakken, vnl. diegene op de hoek van de Smedenstraat en St. Streuvelslaan. Het stadsbestuur heeft de afgelopen maanden gewerkt aan een voorstel van nieuw Ruimtelijke Uitvoeringsplan Laporta Caroly.” (SDW/foto’s SDW-MSL)

Fotoreportage...

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet