Nieuwjaarsreceptie Lisp Kermis

Lier: Op de nieuwjaarsreceptie voor medewerkers, sponsors en genodigden lichtte voorzitter Luc Peeters een tipje van de sluier wat betreft de programmatie van Lisp Kermis 2017.
“De kermis 2016 was een reuze weekend. Er was een probleem het was veel te warm. Dat heeft er voor gezorgd dan de kermis 2016 geen financiële hoogvlieger is geworden. Het te zonnige weer zorgde ervoor dat de mensen de weg naar de tent niet vonden. Toch is 2016 een geslaagd jaar geweest dank zij de inzet van de medewerkers, de sponsors en de handelaars”, begint voorzitter Luc Peeters zijn toespraak.
“De kermis zal doorgaan van donderdag 24 tot zondag 27 augustus op onze vertrouwde locatie.
- Donderdag beginnen wij klassiek met onze bingo avond. Goede dingen veranderen we niet.
- Vrijdag middag zijn er wel enige wijzigingen. We veranderen onze seniorenshow in een echte variété namiddag voor een nog iets ruimer publiek dan we initieel voor ogen hadden. De gastheer zal dit jaar Rony Lee zijn, aangevuld met ballet, met een humorist imitator en met onze vrouwelijke entertainer Micha Mara. De vrijdag avond trekken we het variété idee door. We gaan enige jaren terug naar de travestie shows. Niet volledig. We gaan hier ook de variété toer op en we brengen afwisselend Drag Queens travesties, gewoon ballet en humor. We brengen daar ook live zang bij met Pino die met romantische liederen de sfeer zal vergroten.
- Zaterdag namiddag kaartennamiddag. Zaterdag avond is het onze feest en dans avond met groot orkest. We werken met het orkest van de twee vorige jaren de Bis Band. Solisten dit jaar zijn Elke Taelman en Luc Steeno. Het orkest begint rond 21 uur. Vanaf 0.30u is het aan de disc jockeys om uit te spelen tot 3 uur.
- Zondag is de belangrijkste dag van de kermis met de rommelmarkt. In de namiddag zorgt good old Eddy Smets voor ambiance in de tent. Om 19 uur begint  coverband Plug It In. Zij doen de opwarming want rond 21 à 21.30uur komt de hoofd act van Lisp Kermis namelijk De Romeo’s”, legt voorzitter Peeters uit.

“Net zoals vorig jaar willen wij jullie meer betrekken bij Lisp Kermis. In die optiek vragen wij jullie of je akkoord kan gaan met dit programma voorstel. Alle opmerkingen en suggestie zijn welkom bij de mensen van het bestuur.  Indien wij deze avond een akkoord krijgen worden de voorstellen morgen gefinaliseerd en de contracten getekend. Het enige contract dat al van in september getekend is, is dat van de Romeo’s. Anders hadden we ze niet. Rond Pasen willen we nog een publieksactiviteit organiseren, waarover later meer.”
“Het definitieve programma zal ten gepaste tijde via de media bekend gemaakt worden”, aldus Luc Peeters.
Na de toespraak genoten de aanwezigen van een ‘lekkere’ receptie overgoten met de nodige dorstlessende vloeistoffen omkaderd met dansbare muziek. (MSL/foto’s MSL-SDW)

Fotoreportage...

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet