Twintigste Paterkes Kermis

Lier: Tijdens een brunch voor de medewerkers van Paterkes Kermis maakte inrichter Jozefina Bosmans het programma van de kermis 2017 bekend aan de medewerkers.
“Voor mij is het dit jaar mijn twintigste en laatste kermis. Na deze kermis zal ik de fakkel doorgegeven aan Ester Raeymaekers die vanaf 2018 de kermis zal organiseren”, begint Jozefina haar toespraak.
“Dit jaar beginnen we zoals altijd op donderdagavond 17 augustus met het proeftappen. Dit jaar met live muziek van de Heide Muzikanten. De vrijdag namiddag zijn er de pannenkoeken, een activiteit die niet meer weg te denken is uit onze kermis. Dit was het voorbije jaar een grandioos succes. Vrijdag avond is er Ruth McKenny met als zanger Rudy Jones. Zaterdag speelt de Prins Juniorband met Bobby Prins zelf. Dit is twintig jaar mijn droom geweest die nu in vervulling gaat. Na Bobby Prins is er nog een optreden van Pino. Zondag is er de rommelmarkt en de Retro’s. ’s Avonds brengen we iets anders. Dus geen optredens van lokale vedetten maar wel Plug It In met als extra gastvedette Rony Lee.”

“Ik heb mij dit jaar aan een traditioneel programma gehouden. Volgend jaar mag er gerust verandering komen.”

Het volledige programma zal later bekend gemaakt worden.

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet