Koen Janssen krijgt FiereLier-prijs

Lier: Burgemeester Frank Boogaerts reikte de driemaandelijkse FiereLier-prijs uit aan Koen Janssen.
Koen Janssen heeft de zorg van een oudere buurman op zich genomen. Hij zorgde dat de buurman door de hulpdiensten de nodige zorg kreeg en bracht alles in orde voor een opname in het ziekenhuis, nadien voor een verblijf in het rusthuis. Koen Janssen  bezocht zijn buurman dagelijks in het rusthuis en zorgde voor alles wat hij nodig had. Ook wanneer het einde naderde zorgde Koen ervoor dat zijn buurman waardig naar de eeuwigheid vertrok.
Koen Janssen staat steeds klaar om mensen te helpen. Hij heeft een heel fijn gevoel voor humor, is zeer positief ingesteld en probeert altijd mensen blij te maken. Ook het milieu ligt hem nauw aan het hart. Zijn motto hierbij is ‘Begin bij uzelf’.

Sinds twee jaar beloont de stad Lier inwoners die zich vrijwillig inzetten voor het bevorderen van de leefbaarheid en samenhorigheid in onze stad, met de FiereLier-prijs. De prijs wordt om de drie maanden uitgereikt.
Ken jij iemand die in aanmerking komt als ‘FiereLier’? Laat het ons weten! Op www.lier.be vind je de voorwaarden. Stuur je suggestie via het online-formulier aan de dienst Externe communicatie – Protocol – Paradeplein 2 bus 1 – 2500 Lier of mail het naar fierelier@lier.be. (MSL/foto MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet