Musical Basisschool Stadspark - Bon Bonni Beach

Lier: Bon Bonni Beach is de titel van de musical de leerlingen van alle klassen samen afgelopen weekend speelden. Na de voorstellen praatten het publiek nog rustig na in de mooi versierde bar.

“Voor onze 15de musical reizen we naar een tropisch eiland. We schepen in op de Pacific Cruise. De pret aan boord is maar van korte duur. Het schip loopt vast op een rots en alle passagiers moeten van boord. Zo komen ze op een onbewoond eiland terecht. Na een paar dagen begint de verveling toe te slaan. Daarnaast beginnen er vreemde dingen te gebeuren. Wie zijn die twee vrouwen die ineens golf spelen? En waar komen al die chocolade bonbonnekes vandaan?”, vertelt directeur Stef Donckers.   
“Tijdens de voorbereidingen én tijdens de voorstellingen van onze jaarlijkse musical wordt met het hele schoolteam en met alle leerlingen intens en creatief (samen)gewerkt op het vlak van muzische vorming. Talrijke talenten worden aangesproken en we bereiken een brede waaier van doelen. Dankzij het klasdoorbrekend werken komen ook sociale vaardigheden zoals betrokkenheid, opnemen van verantwoordelijkheid, omgaan met foutjes, functioneren in groep en leren samenwerken veelvuldig aan bod”, legt directeur Donckers nog uit. (MSL/foto’s MSL)

Fotoreportage...

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet