Huldiging vrijwilligers van Stad en OCMW

Lier: Tijdens een receptie in de Colibrantzaal werden de vele vrijwilligers van Stad en OCMW door het stadsbestuur gehuldigd.

“Wij doen dit weer in de loop van de Week van de Vrijwilliger. Stad en OCMW organiseren deze huldiging voor de derde maal. De belangrijkste reden is dat wij, Stad en OCMW, hiermee willen bewijzen hoe zeer wij jullie inzet en werk voor de gemeenschap appreciëren. Wij beseffen maar al te goed dat het werk van de talloze vrijwilligers in onze huidige samenleving van het allergrootste belang is. Zonder jullie belangeloze en dagelijkse inzet voor de medemensen, voor Stad en OCMW en hun verschillende diensten, zouden we een minder goede service kunnen aanbieden, maar vooral, zou het leven er voor velen onder ons een stuk minder aangenaam uitzien”, zegt burgemeester Frank Boogaerts in zijn toespraak.

De groep van 400 vrijwilligers uit Lier en Koningshooikt kan je terug vinden in verschillende diensten van Stad en OCMW.  Ze doen hun werk in het archief,  de Bib, het leescafé, de cluster integratie,  de sociale cluster met de huistaakklas, het huis van het kind, het wijkmanagement,  het WZC, de Waaier, de Rosmolen, de Komeet,  de vriendenkringen van SAMWD en SASK en nog in heel wat andere diensten.

“Mensen zoals jullie zijn er te weinig. Jullie zijn een voorbeeld voor iedereen.  De Stad en het OCMW danken jullie heel oprecht voor de inzet, de hulp, onbaatzuchtig en gratis. Jullie verdienen een pluim en een hartelijk applaus van ons allemaal voor jullie zelf”, besluit de burgemeester. (MSL/foto’s MSL)

Fotoreportage...

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet